söndag 23 december 2012

Ljust, mörkt och snålande

Vi räknade ut vad vi kan tänkas få i pengar om jag stannar hemma över sommaren. Vad det verkar nu kan det gå vägen! Ett litet dyk ner i lånepengarna lär det bli och fler cutbacks.
Det är verkligen ingen stor peng som trillar in på kontot varje månad! Ändå kan vi ansöka om bidrag för alla tre, eftersom vi har fler barn under tre år. Summan täcker knappt min del av lånet! Vilket betyder att räkningar och mat faller på Marcus. Håller tummarna att vi även blir beviljade bidrag för våra låga inkomster (om vi räknas in i den gruppen). Vi sitter verkligen inte och ruvar på pengar!

För mej är det ett självklart val att stanna hemma lite längre! På så vis slipper jag ställa mej bakom kassan då sommarsäsongen börjar! Snacka om stress! O så är det det där med dagis. Som jag fortfarande inte tänker skriva ett enda ord om före det är ordentligt utrett. Barnen står nu i kö till ett annat daghem, så man kan dra sina egna slutsatser därefter. Håller tummarna på att dom kommer in, men det ser mycket dåligt ut.

Nu gäller det att snåla! Lättare sagt än gjort. Mycket lättare sagt än gjort..
Förslag på billiga maträtter? Billig, lättlagad och god minibaby mat? Emelia är väldigt  kinkig med maten, nya recept är alltid välkomna! Tipsa gärna om andra spar knips och knep också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar