tisdag 8 maj 2012

Mer Morsdags pyssel!

Blombuketter, som aldrig vissnar, skall  mommo och fammo få!
 Nu i Söndag firas alla mödrar runtom i Finland. Här är vad jag har knåpat ihop till våra underbaraste mammor, (gammla) mommon och (gammla) fammon.

Blombuketterna var enkla att knåpa ihop, det gick på noll tid! Kostnaden däremot var lite högre än önskat, men det är ju bara morsdag en gång om året! Det var främst papperblommorna som slukade upp slantarna. Det andra var billigt. En tom wc-rulle och dekorationspapper, samt lite snöre.


Annorlunda foto ramar av hama pärlor åt gammla mommo och gammla fammo.
Morsdags korten har jag beställt från ifolor.fi, lite fuskit kanske, men det ligger en tanke bakom det hela! Tanken är att kortet kan ramas in och hängas upp på väggen som ett minne för livet. På så vis blir den inte liggande i en låda och damma.

Hamapärl fotoramarna fixade jag ihop redan i April. Här finns fler ramar med andra bilder i. Ramarna ges åt gammla mommo och gammla fammo medan mommo (det vill säga min mamma) och fammo (Marcus mamma) får blombuketterna. Till sist vill hela familjen Andersson gratta alla mammor som kikar in här! Hoppas ni blir ordentligt uppvaktade! Det är vi värda, inte sant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar