tisdag 1 januari 2013

Hej 2013

Då har vi nytt år. Nyåret firade vi långt in på natten (fast vem gjorde nu inte det?). Gästerna, som hämtade en kasse nyårs bling då de kom, gick hem på vad som kan tolkas som morgon för vissa (bebi x3) men som natt för andra (mams o paps).
Barnen fick lov att vaka så länge de ville, något som Novalie utnyttjade till max. Hon var uppe långt efter de andra två och somnade slutligen mellan oss i sängen tjattrande om skidor och snö.
Det var visst en kollrig julgubbe som var i farten i år! Han hade tagit sej en sväng om Turkiet och lämnat några klappar efter sej. Så som ett litet nyårs bonus fick vi paket också! I ett paket låg ett par skidor och ett par till i ett annat åt barnen. Därmed skid tjattret.

Vid tolvslaget stegade vi ut. Jag håller fast i att det är farligt med raket skjutande då småbarn springer omkring och tillägger att det är minst lika farligt med hund. Precis som jag lovade Novalie tände vi på några sprakastickor och viftade vilt omkring oss. Det var roligt till först men snabbt tröttnade hon på viftandet och stack ner dem i snön istället.

Några raketer avfyrades från vår bakgård också. Dom gästerna hade tagit med. Visst är det vackert då raketerna smäller där uppe på den mörka himlen om man har tid att titta. Ena ögat höll jag på barnen och den andra på hunden. Barnen stod still, men hunden sprang omkring. Till sist fick jag lov att kasta snöbollar nerför berget för att undvika en hund explosion. Den hunden är bara rädd för sin egen spegelbild..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar