måndag 10 augusti 2015

19 veckor & 3 dagar (om jag räknat rätt)

Jul fantasten här hej!

Titt som tätt erkänner jag ju min kärlek för julen (i brist på annan titulering). Och räknar man veckor så är det snart dags med glitter och andra juldekorationer igen.

I år vet ni, har jag redan börjat tänka på julklappar (och julstrumporna såklart). Tre julklappar är redan i säcken så att säga (usch). Och andra är "in the making". I år vill jag slippa "sista minuten" shopping och stress. Så nu är jag igång!

Nytt för i år är också julstrumporna! Äntligen! Som jag har sytt alltså! Nu har också "strumpan utan namn" fått ett namn! Jag menar, den har varit "namnlös" i fem år..

Jag är så himla nöjd att jag äntligen blivit klar, nu väntar jag på slut resultatet eftersom det inte är jag som har äran att sy ihop dom, för det sku skita sig totalt!

Novalies har ju varit på gång i sju år (jag lyckades ju tappa bort den där emellan). Att ha tre projekt på gång samtidigt har dessutom varit bara positivt, tror det eller ej, men jag har kunnat "växla" mellan alla tre och det har hållit intresset igång. Så nu kör jag samma stil igen. 3 strumpor och en julgransmatta är nuvarande projekten (sen gäller det ju att hitta dom "rätta" namnen till strumporna igen).

I alla fall. Stolt som jag är måste jag ju visa upp mina skapelser. Det hjälper också om ni är lite svartsjuka, haha.

Nuvarande projektet får ni också ta del av.

Avundsjuka tack (och ännu mer när dom väl är helt klara)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar