lördag 8 mars 2014

FB

Mina tankar har varit all over the place igen. Jag har tänkt mycket över det här med facebook. Hur många vänner har man egentligen på fb som man inte har någon kontakt med överhuvudtaget? Jag tog därför bort sådana som jag inte haft kontakt med på flera år, omgång två påbörjas snart. Vad är det för mening med att ha människor som enbart är nyfikna på ditt liv utan att ha intresse för att hålla kontakten, fast sen igen, vem hinner med 100+ vänner?

10 kommentarer:

  1. Håller såååå med dig! Hade 800+ vänner då jag bodde i Åbo, var singel o flög omkring hit som dit. Då hade man en massa kontakt med nästan alla men nu... nu har ja radeera bort en stoooor del så de e 300- :D . De e bra me rensning lite! Bort med nyfikna jävlar som bara snokar o brukar sprida rykten omkring.

    SvaraRadera
    Svar
    1. 300 hörs allt för mycket i mina öron. Fast sen igen, fast man tror sej ha plocka bort dom värsta skvaller kärringarna från facebook, så hittar dom nog på andra vägar att hålla koll på en. Skvaller o rykten slipper man aldrig av med, tyvärr.

      Radera
    2. Jaa, de kan ju låta mycket men om man tänker på att ja har också vänner i Kimito o Åbo + Korpo/Nagu så blir de ganska ok "mängd", fast de e ju 300- så där e någo 200.. Men de har du rätt i, dom kommer på ett eller annat sätt o komma åt en iallafall.

      Radera
    3. När jag nu såg efter så har jag vajaat 200 på min lista, har ingen aning om varifrån dom alla kom :p Bekanta måst dom ändå vara på ett eller annat sätt för jag accepterar inte förfrågningar av helt okända människor. Sen kan man ju också undra hur tankegången går då man väljer ut vem man ska ha på sin lista och vem man inte ska ha.. Bloggen är minst en lika stor bov till skvaller o rykten som fb är, alltid kan man ju vrida och vända på det som skrivs, so be it då man skriver öppet :)

      Radera
  2. Det kan man reglera med att inte godkänna alla vänförfrågningar som kommer. Det är bättre att ha färre antal 'vänner' än en massa som du inte ens kommer ihåg var ni kom i kontakt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är sant! Jag har tyvärr svårt med att neka en förfrågan, förutom när det kommer till en viss typs människor.

      Radera
  3. Facebook kan vara bra på många sätt också. Själv får jag stöd i samma FB grupp du också är medlem i :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Där kan jag hålla med dej! Skönt att kunna ventilera hos likasinnade :)

      Radera