måndag 10 mars 2014

Dagens barn


Barn är bara för härliga! Vi busade runt med Miliam varpå Marcus (förstås) tog mej på rumpan och stack sen iväg som en pil, och jag efter. I köket stod han med babystolen i högsta hugg och jag tog tag i ena benet. Då kommer Miliam inrusande. Mamma pappa NEJ! Så kommenderade han Marcus att sitta på en stol och mej på en annan. Ställde sej sen i mitten och gav oss en utskällning: INTE bråka mamma pappa! Aj aj! Inte så! Sitt där! Vänta där! Olydiga!
Till slut tog han mej i handen och ledde mej till sängen, stanna där sa han och kila sen iväg efter Marcus. Där fick vi ännu en utskällning. Vi kunde inte hålla oss för skratt, han var så allvarlig! Han vet vad som händer om man är olydig..nu fick vi smaka på vår egen medicin!

Jag köpte i misstag laktosfri mjölk idag. Varpå Novalie sa: Är vi laktol människor nu när vi dricker laktolmjölk? Det var svårt att hålla sej för skratt där med!

Emelia är yrvädret själv. Idag lyckades hon få en stor modellera bit intrasslat i håret. Vi fick ta fram saxen. Nu är det sådär fint glest på ena sidan..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar