fredag 15 juni 2012

En förmiddag med Novalie

Morgonen började som bekant med ett minst sagt råddigt rådgivningsbesök och följdes av lite shopping, fotbolls match, rabatt rensning (som blev på hälft), ett överraskande strand besök (då hunden rymde), och så klart en glass paus. Nu pausar vi en stund i svalkan inomhus, värmeböljan tycks hållas i! Vad är nu bättre än det?


Novalie fick en ny skottkärra av faster. Dalton fick tennisbollar, två av tre är redan sönder bitna.


Rymlingen. Gissa oron när man hör en flämtande hund ute i vattnet men man kan inte se var någonstans han befinner sej eller om han behöver hjälp! Vassen måste bort och det illa kvickt!! Ett annat måste är staket! Kiva när han springer över grannens tomt för att smyg doppa sej... Lägg märke till att jag bara såg bort två sekunder, när jag såg tillbaka igen upptäckte jag att hund **** var borta! Jag håller alltid stenkoll på honom, men nu lyckades han! Tro mej, han blev bestraffad! Vi ska inte ha en hund som rymmer på det där sättet. Jag tackar ändå Gudarna att han inte på något vis är aggressiv, men ändå! För man vet ju aldrig, det finns ju bestar till hundar också..


Fotbolls matchen. Novalie var nog inte beredd på en sån höjdare. Dalton däremot var skarp i blicken, tänk vad roligt de skulle ha varit om han fått vara med. EN hel fotboll vill vi ändå ha och därför placerades han på ''bänken''. Stackars liten, inget roligt får han ha!


Strandtältet är pop! Dessutom bjuder den på väl behövd skugga då det blir för varmt. We like!

---

Pssst, det är mamman här i huset som klippt gräsmattan! Stolt! (Tänk på magen som tynger och ryggen som krånglar.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar