onsdag 4 januari 2012

Inrednings problem!

Varför får kvinnan alltid ansvaret för inredningen i hemmet? Speciellt jobbigt blir det då våra smaker inte alls möts - not even on a long shot!

Igår fick vi åtminstone de första sakerna köpta till vårt första, och antagligen sista, egnahemshus! Tre målfärgs burkar och kakel till wc:n. Det är alltid en början! Och ve och fasa, det blev inget tafsande över kaklen! Helt otroligt, hyvä me! Dock har vi olika visioner när det kommer till själva kaklandet, ingen överraskning där.

Båda är vi dessutom sams om att ett av dom viktigaste rum att få färdigt först är barnens. Mest Novalies då, Miliam är endast fem månader - på dagen - så än så länge fattar han nada.
Fröken har själv fått bestämma färg och en helväggs tapet. Hon var mycket bestämd i valet; Lila väggar, med en 3D My little pony tapet. Till de futtiga priset på hela 79€! Det blev godkänt, och fröken är extremt nöjd.
Mini Ma för nöja sej med mammas val av färg och tapet. Turkosa väggar och en helväggs baby dino tapet. Även den till ett futtigt pris.

Om turen är på vår sida kan det hända att vi slipper och börja målande och tapetserande - vilket jag redan fasar över - i slutet på denna vecka! Hur resten av huset blir återstår att se.

Nämnvärt är också att med husköpet fick vi även strandrätt! Så jävla skönt att få ligga på sin egna strand!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar