söndag 6 september 2015

Pärlan i nästan

Fredag kväll hällde dom två yngsta en burk hama pärla ut över hela golvet. Dom är förresten lika roliga att stiga på som legon..

Dom blev förstås uppmanade att plocka upp dom, genast. Det måste ha varit extremt tråkigt för det tog inte länge före Miliam informerade oss om att han faktiskt har en hama pärla fast i näsan. Och att Emelia faktiskt gjorde det först.

Det blev att söka fram ficklampor och grejer. Men vi hittade ingenting i näsan på Emelia men Miliam höll fast i att han minsann har en blå (viktig information) pärla i näsan.

Vi försökte få ut den på egen hand först före vi gav upp och ringde till jouren. Ingen fara sa dom där. Den kommer nog ut av sig själv om han inte redan svalt den. Han verkade inte ömma på något vis och han andades normalt så vi var inte allt för oroliga. Jag steg ändå upp några gånger och kollade läget på natten.

Följande morgon frågade han ännu om vi inte kunde fara till sjukhuset nu då. Det fortsatte han med ända tills sängdags igår kväll. För plötsligt tog det himla sjukt i alla kroppsdelar..

Hur dom fått ner burken från hyllan är en fråga för sig.. Och hur man ens kommer på en sån idé är en annan..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar