torsdag 21 februari 2013

Babykläder Emelia växt ur

Emelias kläder som hon vuxit ur är nu bortplockade. Två mammalådor fulla av babykläder upp till storlek 68. Det är inte klokt hur mycket kläder! Ändå har det känts som kläderna aldrig räckt till, det var brist i den ena och den andra storleken tyckte vi. Men nu när allt är ihop plockat verkar det helt sjukt! I förrådet hittade vi lådor med oanvända kläder, oanvända för Emelias del. Fina kläder Novalie använde. Speciellt den rosa fleece dräkten. Och en massa andra kläder som både jag och Marcus fastnat för.
Vi har ändå bestämt oss för att sälja dem vidare. Det finns så många plagg som är i fint skick! Hur mycket man än fastnat för dom där små söta kläderna är det ändå onödigt att spara dem, vi har alla barn vi ska ha. Det är bara synd att panta på dem då kläderna kan användas av andra små knubbisar.
För vår del blir det att sälja dem på loppis. Alla gillar väl att fynda på loppis för en liten slant? För vi tänker låta dem gå för, just det, små slantar!

Usch vad det känns ledsamt att se lådorna stå där i hallen, fyllda med minimännisko kläder och veta att dom nu är färdig använda för vår del. Mina bebis börjar bli så stora! *Snyft*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar