söndag 25 augusti 2013

Ett prjoket som blir klar enligt tidtabell (nästan)

Förra vintern oroade vi oss över taket. Taket läckte redan då i bastun, det är dessutom hög tid att tillkalla en sotare, men det är en helt annan historia.
Två veckor har Marcus nu slavat uppe på taket. Ändå är vi efter i tidtabellen. Det är säkert hurja kiva att spendera hela semestern där uppe på ett kokhett tak, men det finns ju inte en annan möjlighet, fattiga som vi är är detta projekt ett DIY projekt.
Alla har vi ju inte pengar att slösa på.. Det kommer från rätt mun, jag som precis köpt en hel hög med dagis kläder åt ungarna.. Det behöv vi kanske inte gå in på just nu..

4 kommentarer:

  1. Här spenderade gubben nästan hela semestern (och all tid efter det) på vårt nya vedliderbygge. Det är väl på tiden efter nästan två år med lider utan tak :) Men så är det, vem fan har nu råd att anställa folk att göra sånt.

    Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om man ändå sku ha råd med att anställa nån. Han har nu andra veckan semester o all tid har han varit uppe på taket! Nästa vecka är vi dessutom båda sista veckan hemma före vardagen börjar igen (skratta eller gråta?). O inget har vi hunnit göra tillsammans! Nå, kanske det nu är bra att få ett helt tak över huvudet ;)
      Vad skönt det känns att veta att vi inte är dom enda som inte får någonting färdig gjort på två år :D

      Radera
    2. Haha, vi sku så resa bort lite och det ena med det andra under semestern men tror du vi hann? Sen sku vi göra det en helg före jag börjar jobba, nu är det bara en helg kvar och då ska han jobba. Så att där var det med allt roligt den här sommaren :P
      Nej vet du här finns nog så mycket halvfärdiga projekt att voi huhu :D

      Karin

      Radera
    3. Det har vi också..ännu på allt annat har jag kommmit på att måla om köksmöblerna! Sex stolar, en träsoffa och ett bord ska slipas och målas om. Till julen ska det vara klart har jag bestämt mej *alla skrattar högt*
      Puuhamaa får vänta tills nästa år ;)

      Radera