torsdag 7 mars 2013

Onni för hela slanten

Kassörskan fick checka ut 23 gröt- och välling förpackningar, som självklart betalades med presentkortet sponsrat av Buzzador för provsmakning av just Onni gröt- och välling produkter.
Mest blev det välling..själv skulle jag ha köpt mer gröt, men när man skickar en karl till butiken utan instruktioner så blir det lite som det blir.
Den enda gröten som hittade hem till oss är en grötsort vi inte ännu prövat - den finns nämligen inte att köpa på vår lilla ö - spannmålsrik lingongröt. Ska bli intressant och se vad hon säger om den, lingon var inget jag tyckte om som liten..
Vällingsorter blev det desto mer av: risvälling, potatis-morotsvälling, havrevälling och majsvälling ('dom vanliga').
Det finns ännu onni produkter vi inte har testat ännu men som vi ska. Först måste vi hitta in till fastlandet..

Mer info om: Onni produkter.

2 kommentarer:

  1. Här har Onni produkterna varit omtyckta. Lingon gröten borde vi också pröva, har bara haft hallon hittills men den tyckte han om. Vällingarna testade vi typ alla och de var också bra :)

    kaaarins

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har så dåligt sortiment här ute så hon har mest ätit hallon-blåbärs gröten. Men den tycker hon verkligen om så jag har inte sett någon idé att byta/prova på nya.
      Lingon gröten blev en riktig hit, jag har aldrig sett henne gapa så stort förut..eller så var hon riktigt riktigt hungrig ;)

      Radera