söndag 10 mars 2013

Bärpaj med söt jordgubbskvark

Mitt morgonmål blev nyttigt. Jag kan nog vinka hej hej åt bikinikroppen (alla år framöver) om det fortsätter så här. Idag paj, igår kinuskisås på halv frusna bär.. Men gott är/var det! Prova pajen!
 
Bärpaj med söt jordgubbskvark(grädda i 200 C i ca. 20 minuter)

Pajdeg:
150 g margarin eller smör, mjukt
1 1/2 dl socker
1 ägg
ca. 3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Fyllning:
200 g bär
1 burk söt jordgubbskvark
1 ägg
1/2 dl socker

2 kommentarer:

  1. Nåja, jag åt gårdagens chips o dipp rester till morgonmål :D Jag vill äta gott, och tyvärr är det sällan hälsosamt. Inte hinner man väl ändå gå med bikini någon annanstans än hemma så det är skit det samma :)

    kaaarins

    SvaraRadera
    Svar
    1. Point! :D Fast vi som har mindre än en kilometer till svärföräldrarnas sommarstuga kommer nog att spendera en hel del tid vid stranden.. Men där finns förstås inga nyfikna människor som iakttar en! Marcus vet ju redan vad han har gett sej in på ;D

      Radera