söndag 4 oktober 2015

Första dagen på resan

Vi överlevde vår första flygresa med barnen! Yay! Och nu är dom äntligen klara för sängs, dubbel yay!

Det blev en lång dag idag. Vi började hela resan med att fara via Svartå på plättkalas före vi körde vidare till flygfältet. För nog måsta vi ju säga hejdå åt mommo!

Att parkera, åka buss in till flyg terminalen, checka in och vänta på att komma ombord.. jo, det var ett rysligt pirr och marr och ryckande hit och dit. För alla ville dom ju vara med fammo. Sen blev det ett jävla pirr när dom var olydiga och "hamnade" tillbaka till oss. Det där höll i ända tills dom stupade i sängs för en kvart sen. Skoj.

Flygandet gick bättre än förväntat faktiskt! Emelia fick man förstås underhålla lite mer än dom andra och då vi lyfte grät hon för hon fick inte sitta brevid fammo och dumma mamma satt bältet på som hon inte alls ville. Ett sånt därnt bälte var ju förstås allt för stort för en treåring så hon gled under det.. och jag lyfte henne upp tillbaka och hon gled under.. så fin start! Sen kom dom ju alla på det var kiva att trava av och an till vessan hela tiden.

Nå. Då vi nu äntligen landa hittade vi förstås inte bussen så vi haska en timme på att se dumma ut. Väl på hotellet besökte vi restaurangen och där glömde dom bort mig två gånger och jag fick aldrig min kaka.

Det var nu så här i korthet. Nu sova och imorgon börjar vi dagen med ett varmt bad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar