måndag 10 september 2012

50€ besvikelse

Känner ni igen känslan av total besvikelse. Det gör jag. Jag köpte vad jag trodde var ett bord i fint skick. Perfekt för vårt vardagsrum. Det var så försäljaren beskrev det. H*n lämnade dock bort en och annan detalj i beskrivningen. Inte nog med det, nu sprider h*n lögner på fb. Så här, se för er själva! Så här ser ett bord ut i fint skick. Här är några av detaljerna säljaren lämnade osagda. En sak hade h*n dock rätt i, bordet är handmålat..och oj så lyckat det blev!


För det första är det dåligt målat. Med helt fel färg! Målarfärgen h*n använt är inte precis menat för möbler, more like väggar (som inte är gjord för att bli jämn, och därmed ett stort no no!).


Knottrorna. Men knottrigt var bordet absolut inte! Ojämt målad. Färgen har runnit. Dessutom lyser en blå nyans igenom den vita färgen. Här kan det vel ändå inte vara kalkyleringspappret?


En väldigt dålig räddning av rinnande målarfärg! Här ser man dessutom hur dåligt slipat bordet är, och än en gång den blåa nyansen.


Jag antar att kalkyleringspappret tog sej en tupplur här? Bordet tycks dessutom ha cellulit problem! Undrar om det hjälper om vi smäller lite cellulit kräm på?


Ojämnheten och ett klart bevis på en knott, bara ta en titt på K'et. Ett noggrant öga kan dessutom upptäcka blå nyans, igen.



Texten är skriven med permanent tusch?! Det var något nytt, ganska udda val.. Under e'et syns bläckfärg. Något kalkyleringspappret har nog inte använts. Då skulle bordet vara mer blått eftersom det är omöjligt att torka bordet utan att all färgen lossnar... Lackat är det förstås inte. 

Att köparen skulle ha haft bordet över en vecka.. Köparen hade inte haft bordet över en vecka, detta vet säljaren! Så varför ljuga?

Att ha ett utgångspris på åttio euro, för ett bord som är värt högst femton.. det är att tro för mycket på sej själv. Jag gick i fällan och det känns surt. Och du som ville luska ut vem tråden handlade om på fb kan ta det lugnt. Har man en gång fått sur smak i munnen så tappar man nog lusten att köpa någonting över huvudtaget på prylis. Dessutom har en story alltid två sidor. Ta reda på dom båda före du öppnar käften! Vill du kanske själv köpa bordet? 50€ in på kontot så är det ditt! Jag kan garantera att du vill ha tillbaka dina pengar!

Och ja, vi ville ha pengarna tillbaka för en produkt som inte var i det skick som säljaren lovat. Är det kriminellt eller? Borde kunde h*n gärna fått tillbaka, de är ändå ingenting värt.

Och så en liten matte lektion: 20€ är inte hälften av 50€! Håll dej till sanningen, you ain't all that! Att först skriva 'ingen retur rätt', vilket jag förstår om produkten varit som lovat, bara för att några minuter senare skriva 'bjuder tjugo'.. Det var där det brast! Att vara så fräck! Så fortsätt du att sprida lögner om det känns bättre för dej. Titta in nu och då, bordet skall nämligen genomgå en rejäl make over som heter duga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar